Karşıyaka Tente Pergola Sistemleri

Lina Tente » Karşıyaka Tente Pergola Sistemleri

Mevsim veya iklim fark etmeksizin bahçe, balkon vb. açık alanlarınızı olumsuz hava şartlarından korumamız gerekir. Bunu yaparken, hem alanı korumak hem de ortamın dış görünüşünü kötü etkilememek gerekir. Lina Tente, sizin için bunu tente pergola sistemleri ile yapıyor. Tente pergola sistemleri sayesinde bir yandan açık alanınızı koruma altına alıp bir yandan da ortama şık ve güzel bir hava katabilirsiniz. Lina Tente bu iş için Karşıyaka bölgesinin her köşesinde aktif olarak hizmet vermektedir.

Size özel olarak tasarlanıp üretilmiş, sizin istek ve ihtiyaçlarınız dahilinde hazırlanan tente modelleri ile mekanınıza tamamen uyumlu sistemler kullanabilirsiniz. İsterseniz cafe, bar veya restoran gibi işletmelerinizde; isterseniz de bireysel olarak evinizin bahçesinde ya da balkonunda tente modelleri ile rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz.

Tente ve pergola sistemleri -40 derece ile +80 derece arasındaki tüm ısılara dayanıklıdır. Yapısında paslanmaz inox cıvatalar ve alüminyum profiller kullanılır. Malzemeler asla kir, pas ve küf tutmaz. Boyamasında ise tamamen çevre dostu ve insan sağlığını kötü etkilemeyen elektrostatik toz boya kullanılır. Tüm pergolalar ısı yalıtımlıdır. Sıcak yaz aylarında asla brandasında güneşten kaynaklı çatlaklar oluşmaz. Soğuk kış günlerinde ise yoğun yağış, fırtına, dolu ve tipi gibi olumsuz hava şartları nedeniyle sökülme, yırtılma gibi olaylar yaşanmasının önüne geçilmiştir.

Ayrıca ürünlerin motorlu ve manuel olarak iki farklı modeli vardır. Özellikle motorlu modellerde oldukça rahat ve konforlu bir kullanım sağlanır. Tek bir tuş ile kontrol edilebilen uzaktan kumanda sayesinde ürünü, yerinizden bile kalkmanıza gerek kalmadan kolayca kullanabilirsiniz. Elle müdahale gerektirmeyen motorlu modelleri, her yaştan kullanıcının rahatça kullanabilmesi sağlar.

Tente pergola fiyatları tamamen bütçe dostudur. Bu nedenle size en uygun fiyatlı çözümü sunar. Tente pergola fiyatları bütçe dostu olmakla birlikte sizi yazın soğutma, kışın ise ısıtma gibi birçok masraftan kurtarır. Kullanılan malzemeler, ısıyı geçirmeme özelliğine sahiptir. Bu sayede, açık alanlarınızı kapalı alan gibi kullanırken, ayrıyeten klima kullanmanıza gerek kalmaz. Böylece açık alanlarınızı en verimli şekilde iklimsel etkilerden koruyabilirsiniz.

Karşıyaka Tente Pergola Sistemleri İçin Fiyat Teklifi Al

Karşıyaka Tente Pergola Sistemleri Akıllı Çatı, Bioklimatik Pergola, Dış Cephe Cam, Kasetli Tente, Körüklü Tente, Mafsallı Tente, Oval Pergola, Pergola, Şeffaf Stor, Şemsiye, T Model Tente, Win Tent, Zip Perde Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin Tıklayın!