Kemalpaşa Tente Pergola Sistemleri

Lina Tente » Kemalpaşa Tente Pergola Sistemleri

İstek ve ihtiyaçlarınız dahilinde tasarlanıp üretilen tente pergola sistemleri balkon, bahçe vb. açık alanlarınız için en iyi çözüm olacaktır. Yaz veya kış fark etmeden açık alanlar olumsuz hava koşullarından etkilenir. Dolayısıyla da açık alanlar dış görünüşü bozmadan koruma altına alınmalıdır. Lina Tente’de size en uygun tente pergola sistemleri mevcuttur ve Kemalpaşa bölgesinin her köşesinde aktif olarak hizmet vermektedir.

Tente modelleri tamamen size özel üretildiği için mekanınızın ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamaya yönelik hazırlanır. Ayrıca tente modelleri sizin isteklerinize ve zevkinize göre tasarlandığı için mekanınızla üst düzeyde uyum sağlar. Böylelikle işin sonunda istemediğiniz kötü bir sonuçla karşılaşma ihtimaliniz kalmıyor.

Tente ve pergola sistemleri -40 derece ile +80 derece arasındaki tüm sıcaklıklara dayanıklı olarak üretilir. Yapısında paslanmaz inox cıvatalar ve alüminyum profiller kullanılır. Malzemeleri kir, pas ve küf tutmamakla birlikte boyasında tamamen çevre dostu ve insan sağlığını kötü etkilemeyen elektrostatik toz boya kullanılır. Pergolalar tamamen ısı yalıtımlıdır. Sıcak yaz günlerinde brandasında güneşten kaynaklı çatlaklar oluşmaz. Soğuk kış günlerinde ise yoğun yağış, fırtına, dolu ve tipi gibi olumsuz hava şartları nedeniyle sökülme ve yırtılma gibi sonuçlarla karşılaşılmaz. Bunun yanında motorlu ve manuel olmak üzere iki farklı modeli bulunan ürünlerin özellikle motorlu modellerinde üst düzey bir kullanım kolaylığı sağlanır. Tek bir tuşla kolaylıkla kontrol edilebilen uzaktan kumanda sayesinde yerinizden kalkmanıza bile gerek kalmaz. Böylelikle hem enerji tasarrufu hem de her yaştan kullanıcının rahatlıkla kullanabilmesi için kullanım kolaylığı amaçlanmıştır.

Tente pergole fiyatları mekanınızın büyüklüğüne göre değişiklik gösterse de her bütçeye uygun seçenekleriyle size en uygun fiyatlı çözümü sunar. Tente pergole fiyatları bütçe dostu olmasıyla beraber sizi yaz aylarında soğutma, kış aylarında ise ısıtma gibi birçok masraftan kurtarır. Sıcak bir yaz gününde balkonunuza ya da bahçenize vuran güneş, ortam ısısını oldukça arttırır. Fakat balkonunuzda veya bahçenizde tente sistemi olması durumunda, güneş ışınlarını engelleyerek ortam ısısını düşürür. Bu sayede çok ciddi miktardaki iklimlendirme masraflarından sizi kurtarır.

Kemalpaşa Tente Pergola Sistemleri İçin Fiyat Teklifi Al

Kemalpaşa Tente Pergola Sistemleri Akıllı Çatı, Bioklimatik Pergola, Dış Cephe Cam, Kasetli Tente, Körüklü Tente, Mafsallı Tente, Oval Pergola, Pergola, Şeffaf Stor, Şemsiye, T Model Tente, Win Tent, Zip Perde Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin Tıklayın!