Narlıdere Tente Pergola Sistemleri

Lina Tente » Narlıdere Tente Pergola Sistemleri

İstek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda tasarlanıp üretilen tente pergola sistemleri balkon, bahçe gibi açık alanlarınız için en ideal çözüm olacaktır. Yaz veya kış fark etmeden açık alanlar olumsuz hava koşullarından etkilenir. Dolayısıyla da açık alanların mevsimsel etkilerden korunması gerekir. Lina Tente’de size en uygun tente pergola sistemleri mevcuttur. Narlıdere’nin her köşesinde aktif olarak hizmet vermektedir.

Mekanınıza en iyi şekilde uyum sağlayacak tente modelleri ile aynı anda hem mekanı koruyup bir yandan da şık bir görünüm sağlanır. Tamamen sizin göz zevkinize uygun olarak tasarlanan tente modelleri ortama uyarak dekorasyonu ve dış görünüşü asla bozmaz.

Bütün tente ve pergola sistemleri -40 derece ile +80 derece arasındaki bütün sıcaklıklara dayanıklı olarak üretilirler. Üretiminde paslanmaz inox cıvatalar ve alüminyum profiller kullanılır. Malzemeler asla kir, pas ve küf tutmaz. Boya olarak elektrostatik toz boya kullanılır ve bu sayede insan sağlığı ve çevre temizliği düşünülür.

Tüm pergola modelleri, her türlü iklimsel etkiye dayanıklı malzemelerden üretilir. Sıcak yaz aylarında, brandası üzerinde güneşten kaynaklı hiçbir çatlak oluşmaz. Soğuk ve yağışlı kış günlerinde ise fırtına, dolu ve tipi gibi olumsuz hava olaylarından kaynaklı sökülme ve yırtılma gibi durumlarla asla karşılaşılmaz. Tente ve pergola sistemlerinin motorlu ve manuel olmak üzere iki modeli mevcuttur. Özellikle motorlu modellerde elle müdahale edilmesine hiç gerek yoktur. Sahip olduğu uzaktan kumanda sayesinde tek bir tuş yardımı ile açılıp kapanabilir. Motorlu modellerinde hem kolay kullanım hem de enerji tasarrufu amaçlanmıştır. Bu sayede her yaştan kullanıcı ürünleri rahatlıkla kullanabilir. Tüm modeller bir yandan cafe, restoran vb. işletmelerinizde bir yandan da bireysel olarak evlerinizin balkon ve bahçelerinde kullanıma uygun olarak tasarlanıp üretilir.

Tente pergola fiyatları her bütçeye uygundur ve size en uygun fiyatlı çözümü sunar. Tente pergola fiyatları bir yandan bütçe dostu olmakla birlikte bir yandanda sizi ısıtma, soğutma gibi birçok masraftan kurtarır. Örneğin bir işletmenin bahçesinde veya bir evin balkonunda kullanılan tente pergola sistemleri yazın ortama güneşin girmesini engelleyerek ortam ısısını yükseltir ve mekanın soğutma giderlerinden sizi kurtarır.

Narlıdere Tente Pergola Sistemleri İçin Fiyat Teklifi Al

Narlıdere Tente Pergola Sistemleri Akıllı Çatı, Bioklimatik Pergola, Dış Cephe Cam, Kasetli Tente, Körüklü Tente, Mafsallı Tente, Oval Pergola, Pergola, Şeffaf Stor, Şemsiye, T Model Tente, Win Tent, Zip Perde Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin Tıklayın!