Urla Tente Pergole Sistemleri

Lina Tente » Urla Tente Pergole Sistemleri

Size özel olarak tasarlanıp üretilen tente pergola sistemleri bahçe, balkon vb. tüm açık alanlarınızı mevsimsel ve iklimsel olumsuz etkilerden korumanız için en iyi çözümdür. Tente pergola sistemleri sizin zevkleriniz, istek ve ihtiyaçlarınıza göre hazırlandığı için tamamen mekanınıza uygundur. Lina Tente Urla’nın her bölgesinde ve her köşesinde aktif olarak hizmet vermektedir.

Tente modelleri size özel olarak tasarlanıp üretildiği dolayısıyla tamamen sizin göz zevkinize ve estetik zevkinize uyar ve ortam ile üst seviyede uyum sağlar. İsterseniz cafe, restoran vb. işletmelerinizde; isterseniz de kişisel olarak evlerinizin bahçe veya balkonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Farklı tente modelleri ile tam ihtiyacınız olana sahip olun.

Tüm tente ve pergola sistemleri -40 derece ile +80 derece arasındaki bütün sıcaklıklara dayanıklı olarak üretilirler. Bununla birlikte üretimleri sırasında paslanmaz inox cıvatalar ve alüminyum profiller kullanılır. Malzemelerin hiçbiri kir, pas ve küf tutmaz, boyama işleminde ise çevre dostu ve insan sağlığını kötü yönde etkilemeyen elektrostatik toz boya kullanılır. Bütün pergolalar ısı yalıtımlıdır. Sıcak yaz günlerinde güneşin etkisi ile çatlaklar oluşmaz. Kış aylarında da yoğun yağış, fırtına, dolu ve tipi gibi olumsuz hava şartları nedeniyle sökülme, yırtılma gibi kötü sonuçlarla karşılaşılmaz. Ürünlerde motorlu ve manuel olmak üzere iki farklı model bulunur. Özellikle motorlu modellerde oldukça kolay bir kullanım sağlanır. Tek bir tuş ile rahatlıkla kontrol edilebilen uzaktan kumanda sayesinde yerinizden bile kalkmanıza gerek kalmadan ürünü kontrol edebilirsiniz. Tek bir tuş ile kolay kullanım amaçlandığı için her yaştan kullanıcı ürünü rahatlıkla kullanabilir.

Tente pergola fiyatları mekanınızın büyüklüğüne göre değişiklik gösterse de tamamen bütçe dostudur ve size en uygun fiyatlı çözümleri sunar. Tente pergole fiyatları bütçe dostu olmasıyla beraber sizi soğuk kış günlerinde ısıtma ve sıcak yaz aylarında soğutma gibi birçok giderden de kurtarır. Aynı zamanda klima gibi iklimlendirme araçlarının insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinden de kurtulmanızı sağlar. Böylece sizin ve misafirlerinizin daha sağlıklı ve daha kaliteli vakit geçirmenize de olanak tanımış olur.

Urla Tente Pergole Sistemleri İçin Fiyat Teklifi Al

Urla Tente Pergole Sistemleri Akıllı Çatı, Bioklimatik Pergola, Dış Cephe Cam, Kasetli Tente, Körüklü Tente, Mafsallı Tente, Oval Pergola, Pergola, Şeffaf Stor, Şemsiye, T Model Tente, Win Tent, Zip Perde Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin Tıklayın!